Categorieën

Zentangle

Zentangle is een methode om op een eenvoudige manier te leren dat ook jij kan tekenen! Ontspannen leer je hoe je prachtige afbeeldingen kan maken door gestructureerde patronen (tangles) te tekenen.

 

Ik werd door Zentangle gegrepen omdat het basisprincipe uitgaat van ‘streepje voor streepje’. Tekenen is niet moeilijk. Het vraagt je aandacht. En wanneer je ontspannen bent kun je de prachtigste tekeningen maken. Ik ben blij dat ik sinds mei 2019 gecertificeerd Zentangle Teacher ben en les mag geven in deze fantastische methode.

De methode is bedacht door Rick Roberts en Maria Thomas. Zentangle is een geregistreerd handelsmerk van Zentangle inc. Meer informatie is te vinden op Zentangle.com.

Tijdens de basisworkshop maak je kennis met Zentangle en de Zentangle methode. Je leert de materialen kennen en de eerste patronen. En je ontdekt dat je werkelijk overal een Zentangle tekening kan maken en dat je steeds meer patronen gaat ontdekken.

Weten wanneer er workshops zijn? Houd mijn Facebookpagina in de gaten: Annette Barel Kunstzinnig Coach of stuur me een berichtje via annette@annettebarel.nl

En wanneer je zelf een groepje mensen bij elkaar verzamelt kunnen we altijd een datum afspreken voor een workshop.