Categorieën

Workshops

In mijn workshops kun je kennismaken met mij, met m’n collega Babs Mouton en ervaren hoe het is om vanuit de beweging, het doen, te kijken naar je vragen.

Onze workshops gaan altijd over een ontwikkelingsvraagstuk. Het werken in een groep heeft een meerwaarde omdat het fijn is om te ervaren dat jij niet de enige bent die tegen een bepaald vraagstuk aanloopt.

Kies wat je op dit moment nodig hebt!

Workshop Vind je eigen verhaal, samen met Babs Mouton – Verhalenvinder

Weet je wel wat je talenten zijn? Wat is het patroon is in je leven dat je steeds herhaalt – en herhaalt – met wisselend succes? Hoe ga je om met gebeurtenissen/crisissen in jouw leven? Wil je hier meer inzicht in krijgen?

Dan is deze workshop Vind je eigen verhaal iets voor jou!

In deze workshop ervaar je hoe je eigen verhaal je vertelt wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt in je leven.

En hoe je dat eigen verhaal kunt gebruiken om de toekomst naar je hand te zetten.

Gun jezelf de tijd en de ruimte om te ervaren hoe je je eigen verhaal kunt gebruiken om de toekomst naar jouw hand te zetten. In een veilige ruimte komen we samen in beweging om het volgende hoofdstuk in jouw verhaal te schrijven.

Krijg de regie terug over jouw leven!

Ik ben Kunstzinnig Coach dus ik vraag aan jou of je bereid bent een kwast vast te pakken, meer niet 😉

 

Workshop Stoppen met uitstellen, samen met Babs Mouton – Verhalenvinder

Je neemt je voor iets te doen, maar er komt steeds iets tussen. Je stelt het uit. Maar je krijgt er stress of problemen van. Stop er nu mee! Kom naar de workshop Stoppen met uitstellen. Zodat je effectiever en energieker wordt!

Tijdens deze workshop leer je waardoor jouw uitstelgedrag komt.

je ontdekt wat de winst is van uitstellen, welke typen uitstellers er zijn en in welke categorie jij zelf valt. Tevens krijg je tips hoe je uitstellen kunt aanpakken.

 

Workshop Van Dromen naar Doen, samen met Babs Mouton – Verhalenvinder

Waar droom jij van?

Ben je toe aan het verwezenlijken van je droom maar lukt het je niet om actie te ondernemen? Zie je je droom steeds verder verdwijnen en frustreert je dat?

Tijdens de workshop ontdek je wat je echt wilt, maak je je droom concreet en zet je de eerste stappen richting het realiseren ervan. Klinkt als een droom nietwaar?!

Het is een workshop vol met oefeningen en inspiratie, zodat je ontdekt wat je echte droom is. Je gaat van durven dromen naar durven doen.

 

Workshop Wie ben ik (allemaal)?Samen met Babs Mouton, Verhalenvinder

Wat brengt deze workshop jou?

  • Je weet welke ikken je allemaal in huis hebt
  • Je ontdekt de waarde van die ikken – ook van degenen die je in de weg lijken te zitten
  • Je leert hoe je de regie pakt over al die ikken, zodat je effectiever wordt in je gedrag.

I

Wie ben ik (allemaal)?

Je hebt regelmatig het gevoel dat je uit meerdere personen / ikken bestaat. Dat je zowel een strever bent als een pleaser als iemand die streng is voor zichzelf. Een krijsende heks en een spelend kind. Alsof je in een bus zit met allemaal verschillende mensen, waarvan sommigen wel heel vaak de chauffeur zijn. En anderen haast nooit aan bod komen. Het belemmert je om te zijn wie je echt bent.

Je hebt het idee dat deze personen in jou de baas zijn over jou, en dat je er geen regie op hebt. Wat zou het fijn zijn als je op de juiste momenten de juiste ‘ik’ achter het stuur kon zetten! En hoe veel zou het jou helpen als je wél de regie hebt en daardoor altijd de goede ‘ik’ op het goede moment naar voren kan laten komen – zonder enige moeite.

Kom het leren bij de workshop Wie ben ik (allemaal)?© Daar krijg je inzicht in je eigen gedrag en leer je wat wel en wat niet effectief is.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Met veel van jouw fantasie breng je eerst in beeld wie er allemaal in jouw bus zitten. En ga je kijken welke ‘ik’ je vaker en welke je minder vaak achter het stuur wil hebben. Bij goed weer organiseren we de workshop buiten; bij slecht weer houden we hem binnen. In alle gevallen speelt een oude opgeknapte rode Volkswagen bus de hoofdrol.

De workshopleiders

Annette Barel en Babs Mouton organiseren samen deze en andere workshops, allen op het gebied van zelfontplooiing, teambuilding en loopbaanontwikkeling. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ingrediënten van alle workshops zijn dynamiek, creativiteit, actie en humor.

Meer informatie Annette: www.annettebarel.nl en www.facebook.com/annettebarel

Meer informatie Babs is te vinden op www.verhalenvinder.com en

Geef jezelf op door een mail te sturen naar annette@annettebarel.nl